#365/27

20110404-050448.jpg

Amadeu,

vandaag zag ik je voor het eerst gezien sinds onze ruzie. en ik begrijp het niet helemaal. waarom keer je me nog steeds de rug toe? en waarom kijk je me niet gewoon aan? ik werd er erg onzeker van en kroop weg achter mijn krant. so ken ik mezelf helemaal niet. ik wil je altijd c-ker wel zien. maar nu… ik wilde je wel zien – en niet. en wel – en niet. ik wordt so what uit elkaar getrokken door jou – stop daarmee Amadeu!  praat met me en zeg me wat je denkt. want ik kan het niet meer bedenken. terwijl ik daar so goed in ben.

wat deed je eigenlijk met je telefoon Amadeu? probeerde je me te bellen? was je alle nummers aan het uitproberen totdat je de mijne vond? dat zou wel een wondermooi teken zijn. want hoe groot is de kans nu dat iemand je telefoonnummer raad? ik heb jou al echt al heel vaak geprobeerd te bellen Amadeu. ben begonnen bij 06-00000000 en dan steeds een 1 erbrij – erbij bedoel ik. dan moet ik je wel een keer bellen – dat sowieso. ik ben nu al bij 06-00009898. heel veel nummers bestaan trouwens ook niet wist je dat? ik vind dat verdacht. want ze bestaan wel, anders kon ik ze niet intoetsen. maar ze bestaan ook weer niet, althans dat verteld en vrouw met een sprookjesstem aan me. ze zegt steeds bij elk niet bestaand nummer hetzelfde op dezelfde saaie toon sodat ik niet hoor dat ze een sprookjesstem heeft. ik denk dat het spooknummers zijn en de mevrouw met de sprookjesstem is het sprook – spook bedoel ik. maar dat terzijde. ik ben ook ergens diep in mijn hart bang dat jij bijvoorbeeld het nummer 06-99999999 hebt en ik dus nog een heel jaar nodig heb al die nummers langs te bellen. want ik doe er niet teveel op een dag hoor Amadeu. dat zou overdreven zijn en een beetje eng – en bovendien opvallend voor de telefoonmaatschappij die me ook al scherp in de gaten houdt – omdat ze dat belangrijk vinden. maar meer dan al hoop ik dat jij mij zal vinden Amadeu. terwijl je met je rug naar me toe staat nummers uit te proberen. het is so veel romantischer als de man de vrouw vindt. misschien dat het daarom so lang duurt voor ik jouw nummer intoets. het geeft jou de tijd. je kan rustig aan doen.

wat zullen onze eerstgewisselde woorden zijn Amadeu? ik wil het so graag weten… haast je! ik zeg je: haast je!

Lucretia

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder 365

2 Reacties op “#365/27

  1. Nadia

    Eh… Is dat niet een beetje omslachtig? Kan je ‘m niet beter gewoon aanspreken?

    liefs!

    • Nadia, misschien begrijp je het niet helemaal. ik bel Amadeu sodat hij weet dat ik aan hem denk. ik probeer eerst te ontdekken wat zijn nummer is. sodra ik dat weet, bel ik hem elke dag, laat de telefoon slechts 1 x overgaan en hang dan weer op, sodat hij c-ker weet dat ik aan hem denk. de nummerherkenning heb ik wegens privacy redenen uiteraard uit staan. maar Amadeu en ik zijn so verbonden, dat hij sowieso zal weten dat ik het ben. sowieso.
      ik hoop dat je het met deze uitleg beter begrijpt Nadia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s